E-Chopper

E-Chopper

De E-Chopper is een populaire E-Scooter. Dit komt onder andere doordat het bij deze elektrische scooter mogelijk is om met 2 personen op een scooter te rijden, door het verlengde zadel. Naast deze scooter, kun je bij ons ook de E-Biker en de E-Fatbike huren. 

Is een rijbewijs nodig bij het huren van de E-Chopper?

Ja, voor het huren van een E-Chopper moet u in het bezit zijn van een bromfietsrijbewijs (AM), motorrijbewijs (A) of autorijbewijs (B). Dit geldt niet voor de bijrijder. 

Wat is het maximale gewicht op een E-Chopper? 

Onze E-Choppers hebben verlengde zadels, waardoor het een tweepersoonsvoertuig wordt. Dit is in principe bedoeld voor kinderen. 

Hoe werkt een E-Chopper? 

Een E-Chopper is een scooter/bromfiets welke elektrisch wordt aangedreven. De bromfiets is gebouwd in de stijl van de traditionele chopper, zoals de naam al verraad. Dat maakt deze scooter tot een low rider. Je kunt de scooters huren voor 3 uur, mocht je de scooter(s) een hele dag willen huren? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. Jij kiest zelf hoelang je op pad wilt en wat voor een route je wilt rijden. Je kunt via onderstaande button direct online boeken, of neem contact met ons op als je nog vragen hebt. 

Een E-Chopper heeft een maximale snelheid van 25 km/u. Het maximale accu bereik is 50 km. 

Wat kost het huren van een E-Chopper? 

€39,50 per 3 uur.