Elektrische scooter tocht

Een elektrische scooter tocht

Een elektrische scooter tocht wordt steeds populairder voor gebruik. Een van de redenen is dat het een super duurzaam vervoersmiddel is, goed voor het milieu dus. Een elektrische scooter hoeft niet gestart te worden omdat de motor altijd klaar is voor gebruik. Hierdoor kent het geen startproblemen. Daarnaast is er, in tegenstelling tot het gebruik van een benzine scooter of brommer, geen sprake van een flinke toeren toename en bijbehorend geluid. Op een elektrische scooter kun je volledig van je omgeving genieten. 

Verschillende routes

Met een E-Scooter kun je zelf bepalen waar en hoe jij je route indeelt. Kies je voor een route vol met natuur? Of rijdt je via het gezellige horecaplein in Geldrop naar de omliggende dorpen? Misschien heb je wel een totaal andere route in gedachte. Bij E-Scooters Geldrop kun je gebruik maken van uitgestippelde routes, welke wij verzorgen via een route app. Natuurlijk ben je ook vrij om zelf een route uit te stippelen voor jouw uitje. Mocht je specifieke wensen hebben qua route kunnen we altijd samen met je bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Contact

Heb jij nog vragen met betrekking tot de elektrische scooters of de mogelijkheden die een elektrische scooter tocht met zich meebrengt? Neem vrijblijvend contact met ons op.